Dadamora uus kollektsioon

Dadamora uus kollektsioon

Tere kevad! Ongi aeg käes koristada kapid ja sorteerida ära lasteriided, mida saab veel kanda või mille võiks järelturul müüki panna või mida naabrinaisele viia.
Nii et võtame selle suve, et nautida värve, loodust ja lapsepõlve ning ärme unusta olla hoolivad nii maailma, teiste, kui ka iseenda suhtes.
Dadamora_Organic_Children_Clothing_SS2020_32

Uute värvidena leiab see hooaeg Dadamora kollektsioonist põnevaid toone – värske sidrunikollane; kergelt türkiisi moodi helesinine, mis sobib ka Elsa armastajatele; kergelt hallikas salvei roheline; hästi ilus sinine, mida on raske kirjeldada; väga armas beebi roosa, mis on kergelt virsiku kumaga ja üks kaunis klassikaline beež.
Uute tegelastena astuvad mängu joogat tegev laiskloom, kes proovib leida sisemist rahu; armas delfiin, kes unistab puhtast ookeanist; vegan dinosuarus Diplodocus; vahva hüppav pall; kaunis luik ja lõbus ahvike. Uue sloganina on sellel hooajal juures “Be a kind human”. Sest just lahkus on see, mis on maailmast hakanud ära kaduma. Toome ta tagasi: oleme lahked, hoolivad ja armastavad!

Dadamora_Organic_Children_Clothing_SS2020_26
Värskete lõigetena on kaua nõutud eest lukuga kapuutsiga pusa. See lõige tuleb klassikaliselt kapuutsiga pusalt ja millele on lihtsalt lukk lisatud. Tüdrukutele on kaks uut kleiti- särkkleit ja maikakleit, millel on taskud. Lisaks on värskendatud seeliku lõiget ja lisatud taskud. Beebi-tüdrukutele on tagasi tulnud beebikleit/tuunika.
Kangad on toodetud Pärnumaal ja omavad GOTS sertifikaati, seega tegu on kõrgeima kvaliteedi mahepuuvillaga, millele on lastud teha teha lisahooldusi, et kasutades topid ei tuleks. Nii saab toodet pesta hästi palju kordi ja ka järelturul maha müüa! Kogu tootmine on kodumaine, et hoida elus eestimaist tootmist.

Soodukood “love” annab Dadamora veebipoes kuus lõpuni -20%

Be a kind human!

Fotograaf Katrina Tang

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga