Põhjamaine ja päris – 2500 B.C

Põhjamaine ja päris – 2500 B.C

Päris loodus on metsik. Päris inimesed on loomult metsikud – vabad olema need, kes nad on, osake loodusest. Juues piima, kasvame. Ronides puudel, saame tugevamaks. Süües mulda, tervemaks. Päris asjad annavad meile väe, teevad tugevateks ja võimekateks – paljad jalad murul, seenemetsa pehkinud puud, pimestav päike lumisel lagendikul. Seiklused ja sõbrad, hirm ja arm, kurbus ja naer, pisarad ja kallistused…

2500 B.C on tootesari, mis ühendab metsikud, päris materjalid, põhjamaise karge ja puhta disainiga.
Toodete sisu on 100% kodumaine lambavill. Vill on suurepärane materjal – pehme, reguleerib temperatuuri ning juhib niiskust. Pesad ja tekid hoiavad sooja, kui on külm ning ei aja higistama, kui on kuum. Väärtusliku villasisu on õrnalt ümbritsenud puuvillast kangaga, mis on keha vastas mõnus ja soe. Kasutusel on kaks erinevat materjali – trikotaaži ja sitsi. Soovi korral saab ise valida, kas meeldib tugevam või pehmem tunne. Kogu disain on põhjamaiselt puhas ja lihtsa iseloomuga. Toodete üks pool on hall ja kindel nagu siinne ilm. Teine pool aga pastellne nagu need üksikud hetked, mida nimetame ilusaks ilmaks, kui jätame kõik muu ja pöörame näod päikese poole, et rõõmustada ning püüda killuke D-vitamiini.

Kust saab? 2500 B.C kodulehelt saab!

Miks? Sest see on eestimaine.

Kellele? Alates sünnist kuni kasvõi vanaduspõlveni.

Facebook? Jah, käekäiku saab jälgida 2500 B.C facebooki lehelt!

Fotograaf Marjaana Vaher

 

Comments (1)

  • Katrin says:

    Ilus pusa, mul ka siuke Lindexist.

  • Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga