„Vest – abimees iga ilmaga , igaks hooajaks ja sõber terveks aastaks“

„Vest – abimees iga ilmaga , igaks hooajaks ja sõber terveks aastaks“

Pilveke tuli välja oma uhiuue vestide kollektsiooniga! Pealt libedamast materjalist ning seest mõnusalt pehmed ja fliisise sisuga. Vestid on kerged ning väga hea tuulepidavusega, seega kaitsevad su last ka kõige tuulisemal päeval. Samuti on materjal vetthülgav, seejuures laseb korralikult lapse kehal hingata, ilma et ajaks teda higistama. Vesti saab kasutada absoluutselt igal aastaajal. Suvel saab alla panna T-särgi või pikkade varrukatega pluusi. Vest hoiab kenasti keha soojas ja lapsel on väga mugav liikuda. Sügisel on vest koos õhema või paksema dressipluusi või kilejope ja/või meriinopesuga ideaalne kombo. Talvel on ta suureks abimeheks näiteks autosõitudel, sest ta hoiab keha soojas, kuid ei ole liiga kohmakas ning paks. Kevadel esimeste soojemate ilmadega võib Pilvekese vesti taas kapist selga haarata! Väga multifunktsionaalne ja praktiline riideese, mis leiab kindlasti rohkesti kasutust. Kusjuures, tänu kilejale materjale on ta ka väga kergesti puhastav – käi vaid lapiga üle! Loomulikult ei puudu vestidelt ka Pilvekese populaarne kõrge krae, mis hoiab kaela kenasti soojas, salli eraldi alla pole vaja!

Tutvu vestidega Pilvekese kodulehel www.pilveke.com

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga