Veeda lõbus nädalavahetus Helsingis laste messil!

Veeda lõbus nädalavahetus Helsingis laste messil!

Lapsi messut on tõeline kogupereüritus. Messil pakutakse uudiskaupu – kõike, mida lapsed, vanemad, kodud vajavad. Lisaks teavet, kogemustevahetust, lõbusat programmi eri vanuses lastele. Kavas on kontserdid, arendavad mänguasjad, laste moeshowd jne.

Laps 2022 messi võiksid külastada Eesti lastekaupade tootjad, kes näeksid turu ja tarbijaskonna laienemist Soome suunal. Tasuks minna vaatama, et planeerida messil osalemist tulevikus.

Täpsem ajakava leiad Lapsi messut leheküljelt

Lisaks on samal ajal avatud teinegi mess – OutletExpo, kust leiab rõivaid, jalanõusid, ehteid, kosmeetikat, köögitarberid, treening- ja spordivarustust ning sisustus-, meelelahutus- ja kultuurikaupu – vaata lisaks Outlet Expo koduleheküljelt.

Samal ajal toimuvaid messe saab külastada sama pääsmega!

Messid on avatud R 22.04 kl 9-18, L 23.04 kl 9-18 ja P 24.04 kl 9-17.

Messipileti hnnad Helsingis: Tavapilet 21 eur, pensionärid 13 eur, perepilet 42 eur, lapsed alla 4 aasta tasuta, lapsed 4-6 aastat 8 eur, lapsed 7-15 aastat 13 eur.

Profexpo pakub sooduspääsmeid 10 eur/tk. Pääsmed on trükitud ja saadetakse postiga või saab soetada Tallinna büroos Ahtri 12-209.

Messikeskus asub umbes 3km kaugusel Helsingi kesklinnast Pasila linnajaos. Sinna viivad trammid 7 ja 9. Ronigiga sõites Pasila peatus. Tallinki laevalt tulles pääseb messile otse, ülma ümberistumisteta, trammiga 7 ja 9. Sõiduaeg umbes 45 min.

Profexpo OÜ on Helsingi Messikeskuse esindaja Eestis.
Telefon 6261347

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga