Suvised uudised imetavatele emadele

Suvised uudised imetavatele emadele

Päikesesoojuse tulekuga on LoLo valmis saanud ka sobivad kleidid suveperioodiks. Uued kleidid on saadaval sellistes värvitoonides nagu must, oliiviroheline ning sinine. Mustad ja rohelised kleidid on taskuga ning sinised taskuta, aga õlatiibadega. Kangaks puuvillane aasaline riie pisikese elastaanisisaldusega, mis lisab venivust. Kleit on kerge ning laseb kehal hingata. Kaks peitlukku rinnal teevad beebi imetamise imelihtsaks igal ajal ja kohas. Hetkel veel saab tellida Facebooki kaudu, aga peagi juba kodulehelt.

Mine vaatama ja leia see õige!
Sel laupäeval on Lolo külas Jonsu poes, mis asub Tööstuse 47a. Pood on avatud 10-17.
2.juunil Tartus Aparaaditehases.

Kusta saab? Lolo Facebookist

Millal? Just nüüd ja kohe, sest suvi on alanud!

Miks? Sest eelistame eestimaist!

 

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga