Väikese Koaala suvised pidžaamad

Väikese Koaala suvised pidžaamad

TUDU-l on kevad juba südames.  Äsja on valminud 2018 kollektsiooni “Väike Koaala” kevad/suve lasteriided beebidele ja väikelastele – Eestis valmistatud ja disainitud orgaanilisest puuvillast kodu- ja ööriided pisikestele tegelastele.

Mis võiks olla parem rõivaese soojades tubades ja suviste ilmadega, kui lühikeste varrukatega beebi body või väikelaste T-särk ning lühikesed püksid? Suveni on küll veel veidi aega, kuid alati on hea kapist õiged asjad leida, kui neid vaja peaks minema. Soojades üleköetud tubades on need komplektid juba praegu asendamatuks rõivastuseks, samuti on suviseid komplekte hea reisile kaasa pakkida. Kui  aga meie soojad ilmad kohale jõuavad, siis oleks lausa patt mitte lasta seda natukest päikest paitada väikestel kätel ja jalgadel.

Kollektsiooni koaalapoeg on endiselt igal tootekomplektil olemas. Beebide komplektist leiab armsad siniste ja roosade kantidega lühikeste varrukatega bodyd. Suurtemate beebi bodyde suurustele saab lisada hästi juurde ka komplektina lühikesed püksid. Hea uudis on ka see, et sel korral on meil bodyd kuni suuruseni 80 cm.  Väikelaste komplektis on valge-roosade ja valge-siniste värvitoonidgega T-särgid ning roosad ja sinised lühikesed püksid. Laste püksid ja T-särgid on suurustes 74-98 cm.

Kõiki suviseid tooteid saab suurepäraselt kombineerida omavahel ka pikkade varrukatega toodetega, kuna nii materjalid kui ka värvitoonid on samad. Loo endale just kõige meelepärasem Väikse Koaala kollektsiooni komplekt.

Kus? TUDU esitleb oma kollektsiooni “Väike Koaala” Helsinki suurimal Lastemessil 20-22.04.2018

Kuidas? Shopates TUDU kodulehel

Fotograaf Külli Rummel

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga