Klikkklakk tuleb kevadele vastu uue kollektsiooniga “City Jungle”

Klikkklakk tuleb kevadele vastu uue kollektsiooniga “City Jungle”

Tallinn Fashion Show lastemoe päeval tuleb esitlusele uhiuus klikkklakki kollektsioon. Kollektsiooni iseloomustavad puhtad värvitoonid, mille koosmõjul detailidega võib tekkida midagi täiesti ootamatut. Uue kollektsiooni värvid on suuresti vastulöök kiirele ja tempokale värvigammale, mis mässib meid igapäevaselt enda sisse. Täiesti sobilikud toonid “linnadžunglisse”, et eristuda ja kulgeda omas rütmis. Rõivad on avarad, lihtsa joonega ning sobilikud kõikjale, kuhu lapse päev teda viib.

Disainer Marta Mooratsi sõnul iseloomustavad kollektsiooni sel korral tänapäeva Jaapani stiil ja värskete värvide kombinatsioon läbi lihtsate ning selgete vormide. Rõivaste ajatus seisneb mustrite puudumises. Soetatud lasterõivaid saab värskendada hoopiski detailide muutmisega, mis säästab nii rahakotti kui keskkonda liigsete, emotsioonidele tuginevate, kulutuste eest. Tänu universaalsetele lõigetele saab sama toodet kindlasti rohkem kui üks laps kanda.

Millal? klikkklakki show toimub laupäeval 24.märtsil, kell 19.30 koos Kalamaja Printsessiga

Kellele? Eriti stiilsetele lastele!

Kus? klikkklakki e-poes

 

Fotograaf Stina Kase

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga