Vinged uudised Tallinn Fashion Weekilt!

Vinged uudised Tallinn Fashion Weekilt!

Kodumaise moeaasta tippsündmus Tallinn Fashion Week naaseb märtsikuus ja seab end sel kevadel sisse juba varasemalt tuttavasse Kultuurikatla saali. Neljateistkümnes moenädal, mis leiab aset 22.-24. märtsil, pakub publikule külluslikku moeassortiid ja toob lisaks Eesti rõivadisainile lavale ka KODUMAISE LASTEMOE, mis on koondunud ühele, vaid lastetoodete disainereid ja kaubamärke esitlevale päevale.

“Lastemoe päev on meil mõtteis olnud juba aastaid, sest see osa Eesti moest on viimasel ajal teinud märkimisväärse arenguhüppe,” sõnab Tallinn Fashion Weeki peakorraldaja Anu Kikas. “Kuna ka lastemoe loojad ise soovivad oma loomingut professionaalselt esitleda, siis saimegi asjad nüüd nii kaugele, et võime sel kevadel terve päeva vaid lastele pühendada. See muidugi ei välista, et emad ja vanaemad sel päeval üldse lavale ei tuleks, kuid põhirõhk on siiski lastel ning neile loodud kodumaisetel ja kvaliteetsetel rõivastel.”

Moenädala viimasel päeval täitub Kultuurikatel aga mängleva lastemoega ning üles astuvad Mimi Disain, Dadamora, Bebe Organic, Amiki, Vilve Unt, Klikkklakk ja Kalamaja Printsess.

Piletid jõuavad müügile 1.märtsil Piletilevisse aga saab ka kohapeal soetada!

Ajakava
Laupäev 24.03
16.00 Mimi Disain, Dadamora
17.30 Bebe Organic, Amiki, Vilve Unt
19.00 Klikkklakk, Kalamaja Printsess

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga