Kalamaja printsessi “Superkangelased”

Kalamaja printsessi “Superkangelased”

Täiskasvanutele on Kalamaja Printsess tegelikult õmmelnud algusest peale, kuid nn salaja – neile, kes oskasid küsida. Kuna huvi täiskasvanute hulgas kasvas järjest suuremaks, tundus loogilise sammuna teha sel sügistalvel ka ametlikult mõlemad kollektsioonid ühisnimega “Superkangelased”. Täiskasvanute kollektsioonis on viis kleiti, mõni jakk ning mantlite seeria, kus iga palitu on ainueksemplar.

Lastel on seekord pisut väiksem kollektsioon, koosneb neljast kleidist ning mantlitest.

Kollektsioonis kasutatakse upcycled-materjale (taaskasutus- toim.) ning  bränd esindab aeglast moodi. Tavaliselt ilmuvad kollektsioonid kolm korda aastas. Osta saab Balti jaama turu disainipoest Eerin, Foorumi keskuse poest Snob ning ka meie veebipoest Kalamajaprintsess.com

Miks? Sest see on lihtsalt nii pidulik!
Kellele? Emmele ja tütrele
Kust saab? Kalamaja Printsessi veebipoest

Fotograaf Krõõt Tarkmeel

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga