New Vintage KIDS

New Vintage KIDS

Mõnikord on just kõige pisemad röövinud sinu südamest selle kõige suurema tüki. Seetõttu on NVBYK loonud uue ja spetsiaalselt lastele suunatud ehtesarja New Vintage KIDS, et läbi isikupärastatud ehete jagada armastust põnnide vastu. Käevõru ja kaelakee käsitsi pressitud nimetäheripatsid on valmistatud hõbedast või täidetud kullaga ning kaunistatud õrna roosa kvartsi ja amasoniidiga, mis oma tähenduslikkuse ja energiaga on lastele kaitsjateks. Miniatuursesse vormi on pandud ka NVBYK käevõru Kiss, et tillukesed preilid saaksid emale sarnaneda. New Vintage KIDS ehted on nagu talismanid. Need kannavad endas vanemate armastust, jäägitut pühendumist ning lõpmatut kiindumust.
New Vintage KIDS on praegu eksklusiivselt saadaval Tallinna Kaubamajas ja Tartu Kaubamajas.

Personaalse kogemuse nimel tasub läbi astuda Tallinna ja Tartu kaubamajadest.

DETSEMBRIS

Tallinna Kaubamajas
reedel (1, 8,15) kell 16-19:00
laupäeval (2,9,16) 13-16:00
kolmap 20.12 kell 16-19:00

Tartu Kaubamajas 18.12 (esmasp) 16-20:00

Kust saab? Hetkel ainult Tartu ja Tallinna Kaubamajast, varsti leiab ka New Vintage by Kriss kodulehelt

Kellele? Ikka kõige pisematele moegurudele!

Fotograaf Jaana Süld

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga