Tudu kollektsioon “Väike Koaala”

Tudu kollektsioon “Väike Koaala”

Eesti lasteriiete bränd TUDU on välja tulnud uue põneva kollektisooniga „Väike Koaala“, mis sündis ühest armsast koaalapoja joonistusest. Väike Koaala meenutab välimuselt kaisukaru, kuigi karuga ei ole tal tegelikult midagi ühist. Koaala on armsa välimusega kukkurloom, kel on must nösunina, pruunid nööpsilmad, ümarad karvased püstkõrvad ning lühike karv. Koaalade lemmiktegevus on magamine, mistõttu haakub ta hästi ka TUDU kollektsiooni teemasse. Joonistatud koaalapoeg kajastub meie kollektsioonis siiditrüki pildina või tikandina. Läbivaks värvitooniks kollektsioonis on ikka naturaalne valge, mille juurde on lisatud virsiku roosad ja sinised toonid. Vannilinad ja hommikumantlid on rahulikes beezides toonides, mida täiustavad “Väikse Koaala” tikandid.

“Väikse Koaala” kollektsiooni tootevalik  ning numeratsioon on tublisti täienenud. Bodydest on valikus nüüd ka hõlmikbodyd, mis numeratsioonilt ja mudelilt sobivad hästi ka enneaegsetele beebidele. Kodutoodetest on juurde lisandunud armsad ja praktilised lukuga hommikumantlid. Beebide suurused algavad nüüd 50-st, väikelaste pidzaamad on suurustes 68-98 ning hommikumantlid on saadaval suurustes 86-116.  Täiesti uue tooterühmana on kohe lisandumas juurde ka hõbedaste tähekestega orgaanilisest puuvillast laste voodipesu, kus on tikitud padjale kollektsiooni Väike Koaala.

Kõik tooted on looduslikest materjalidest, mis omavad Öko-Tex või GOTS sertifikaati. Kodutooted on Öko-Tex või GOTS sertifikaadiga puuvillasest materjalist. Lasteriided on mugavast ja pehmest orgaanilisest puuvillasest trikotaažist.  Rõivastel kasutatavad trukid on kõik niklivabad, mis on sobilikud ka eriti tundlikule nahale. Nii materjal kui ka lõiked on valitud suure hoolega, pidades silmas laste mugavust ning liikumisvabadust.

Leiab neid facebookist? Jah! Tudu facebooki leht!
Mis suurusele? 50-116 suuruses postele ja tüdrukutele
Kes on Koaala? Koaala on armsa välismusega kukkurloom!
Looduslik? Jah, kõik tooted on looduslikest materjalidest!
Osta saab? Jah SIIT saab!

Fotograaf Külli Rummel

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga