Sume beebiriided enneagsetele lastele

Sume beebiriided enneagsetele lastele

Sume brändi riided on loodud koostöös MTÜga Enneaegsed Lapsed. Sume enneaegsete ja madala sünnikaaluga beebide riided on erilised seetõttu, et riiete loomisel oleme aluseks võtnud kõige pisemate beebide vajadused, nende riietamise eripärad ja kasutusmugavuse.  Sume pisikeste imede riided on kõik GOTS sertifikaadiga orgaanilisest puuvillast, spetsiaalsete kinnituste ja õmblustega ning praktiliste lõigetega. Riided on disainitud ja õmmeldud Eestis. Beebiriided on suurustes 38, 44 ja 48. Sume riided sobivad al. 700 grammistest kuni 3500 gr beebidele. Suurus 38 riideid on lastevanematel võimalus kasutada ka Ida-Tallinna Keskhaigla neonataloogia osakonnas.

Sume brändi eripäraks ja suureks väärtuseks võib pidada ka keskkonnasõbralikkust – Sume beebiriiete tootmisel ülejäänud kangajääkidest valmistatakse teisi beebide jaoks vajalikke universaalseid esemeid (beebitekke, kaelasalle, kaisuloomi jne). Sume soov on viia tootmisjäägid miinimumini ning vähendada ettevõtte ökoloogilist jalajälge. Samuti renditakse Sume riideid soodsalt www.beebiriieterent.eu kodulehe kaudu ning toetatakse seeläbi ringmajanduse populariseerimist Eestis.

Sume riided on müügil ka Relaxmom esinduskaupluses ning peagi ka Nordic-Bebee e-poes. Samuti leiab Sume riided enneagsetele mõeldud BabyBoxist.

Kust saab? Sume e-poest
Kui suurele/väiksele lapsele? Suurused 38, 44 ja 48
Facebook? Jah! Sume riided facebookis

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga