Nannipung tuli välja talvekollektsiooniga

Nannipung tuli välja talvekollektsiooniga

Uus talvine kollektsioon on inspireeritud beebidest endast. Täpsemini sellest, kuidas poisid ja tüdrukud käituvad erinevalt juba beebieas.  Poisid on kärsitumad ja julged. Nad pole veel seismagi hakkanud, kui tahaks juba joosta. Tüdrukud aga on alalhoidlikud ja proovivad uusi asju tasa ja targu.

Nii on Nannipunga suureks lemmikuks olevad struktuursed mustrid kudumites valitud poistele nurgelised ja tüdrukutele ümarad ning pehmed. Poistele mõeldes on valminud efektne väikese sõdalase müts, millega saab lumekindluses ka draakonit mängida. Tüdrukute riietusse on toodud kaunis pitskangas, värvilt ajatult elegantne, selline, mis sobib naist kaunistama east olenemata.

Värvivalikus on põhjamaiselt puhtad ja pehmed toonid ning kollektsiooniga lisandus uusi põnevaid värve, mida Nannipunga lõngavalikus varasemalt olnud ei ole. Enamus uusi kudumid on ühevärvilised, et rõhutada nende sisse kootud efektseid mustreid. Kõik Nannipunga kudumid on kootud käsitsi ja õmblusvabalt.

Miks? Sest need on vahvad!
Kellele? Pere pisematele
Millal? Juba kohe, sest ees on ootamas jahe sügis!
Kus? Telli siit – Nannipunga koduleht

Fotograaf Jaana Süld

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga