Laste Maa ja Ilm toob Tartusse lastetoodete disainituru

Laste Maa ja Ilm toob Tartusse lastetoodete disainituru

Esmakordselt toimub Tartus Aparaaditehase Taskupargis Eesti väiketootjate lastekaupade müük ja samal ajal ning samas kohas leiab aset ka lasteasjade taaskasutuslaat. Ürituse eestvedajaks on vastavatud lastetoodete pood Laste Maa ja Ilm.
Külastajatele on üritus tasuta ja toimub iga ilmaga! Terves Aparaaditehases on samal ajal palju häid eripakkumisi ja üllatusi lastele! Lisaks tuleb pontšikuid küpsetama Mekk & Seltskond oma pontsikubussiga niiet kõht tühjaks ei jää! Ja kui soovite rahulikult šopata, siis Tagahoov pakub 15. juulil lapsehoidu kell 12 kuni 14. Tund aega lustimist Tagahoovi mängutoas maksab 1€. Oodatud on kõik väiksemad ja suuremad röövlid.

Kes?
Nups mähkmed
Mimmi Handycraft
Tjorven Kids
Pengu.in Kids
Karloova
Disainistuudio Muna
Laste Maa ja Ilm
Jaanika Stuudio Kids
Umbra lauamängud
Vintage Beebi
Little Lisotta mänguasjad
Ehe Elu mänguasjad

 

Facebook? Jah, event!
Millal? 15.juuli, kell 11-16
Kus? Tartu Aparaaditehases

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga