Bon Bon Lingerie, mitte ainult naistele!

Bon Bon Lingerie, mitte ainult naistele!

Bob Bon Lingerie laste kollektsioon on valmistatud parima võimaliku kvaliteediga kangastest, et tagada pehmus ja hingavus. Kas teadsite, et kerge elastaanisisaldusega viskoos ei veni välja ja säilitab oma kuju ka pärast pikaajalist kandmist ja rohkeid pesukordi. Hoolikalt on valitud armsad lisadetailid tagavad ka kõige pisematele moodsa ja trendika välimuse. Kõige sellega ongi loodud mugav ja stiilne kollektsioon, mis rõõmustab meie kõige kallimaid ja pisemaid. Ja otse loomulikult ka emasid-isasid.
Kuna kollektsioon on juba mõnda aega turul olnud, on praegu võimalik soetada seda eriti hea hinnaga!

Kus? Bon Bon Lingerie e-poes
Miks? Sest hinnad on soodsad!
Pood? Jaa, muidugi, lausa kaks tükki! Pärnu mnt 21 ja Ülemiste keskuses.

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga