La Meme kevad/suvi 2017

La Meme kevad/suvi 2017

” …Olla ma tahaksin kõiges su moodi,

kasvada niisama pikaks.

Juba ma salaja proovin su kingi,

kleidid on, tead, kui pikad…”

Vanemad on oma lastele suurimaks eeskujuks ning kui vahva on mõnikord kanda just samasuguseid riideid nagu ema või isa. La Meme Design on uus kodumaine bränd, mis pakub just selliseid riideid, mis sobivad kanda nii suurtel kui väikestel, nii koos kui ka eraldi ning mis muudavad erilisemaks ka kõige tavalisema poeskäigu, vabaõhuürituse või lasteaiapeo.

Kõik tooted on disainitud ning valmistatud Eestis, erilist tähelepanu pööratakse õmbluskvaliteedile ning kuna kõiki tooteid valmib vaid piiratud kogus, võib alati kindel olla, et kergesti teist samasugust riidekomplekti tänaval ei kohta. Kuna nahasõbralik riie laste ning nende vanemate seljas on eriti oluline, siis kasutatakse vaid hoolega valitud kõrge kvaliteediga kangaid (Öko-Tex, GOTS). Tootevalikust leiab mugavaid vabaaja- ja peorõivaid, suurustevalik on 56-XXL ning igale tootele annab La Meme kaasa garantii, et olenemata kohast on nende toodete kandjad eriti silmapaistvad.

Sellel kevadel esitleb La Meme Design oma esimest kollektsiooni, mille märksõnadeks on mugavus, soojus ja värvid. Sest kõik, mis perel seljas, peab tegema nahale pai ning soosima kallistusi, kaitsma kavala kevatuule eest ning meelitama põue suvesooja.

Koduleht? Jah!
Kellele? Nii emmele kui ka issile ja muidugi ka lastele!

Fotode autor Tiina Villako

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga