Pengu.IN KIDS kevad 2017

Pengu.IN KIDS kevad 2017

Pengu.IN KIDS uued kevadised sulejoped on kerged, pehmed ja värvilised. Iga tootega on kaasas väike kotike, mille sisse mahub nii jope kui mantel rullikeeratuna. Nii on mugav soe jope pista kotti või autosse, et jahedal hetkel see selga tõmmata. Ja jahedaid hetki meie kliimas jagub.
Kevad/Sügis 2017 toob mudelitesse avarust. Jope sobib nii poisile kui tüdrukule ja ka tüdrukute mantel on sel kevadel avara siluetiga. Päris uue tootena oleme poistele loonud bomber-jope, mis on stiilne ja soliidne ilma kapuutsita jakk. Värve on sel kevadel palju nii pealiskangastes kui voodrites. Laimitriibud vahelduvad lillakashallidega; korallipunasele ja mõlemale sinisele jopele lisavad sära laimivoodrid. Hall mantel on eriti põnev, sest voodridetailides on kasutatud nii korallipunast kui ka laimirohelist. Kõikides toodetes on 90% udusulg ja 10% sulg.

 

Pengu.IN KIDS on Eesti bränd, loodud mõeldes oma lastele.

Kust saab? Pengu.IN KIDS koduleht
Kellele? Suurused 104-170
Miks? Sest see on nii trendikas ja kevadine

Fotograaf Jaana Süld

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga