Ilm by Karin uus kollektsioon

Ilm by Karin uus kollektsioon

Tuliuus kollektsioon art by Miina on loodud lastele, mille kaasautoriks on imearmas Viljandi tüdruk Miina. Sellele kollektsioonile andsid loomishoogu Miina väga võluvad joonistused, ning alanud Laste ja noortekultuuri aasta, mis väärtustab meie järelkasvu nii looja kui publikuna.

Muhe kass, kaunitarist kala, pääsulind ja triibujänes räägivad oma lugu edasi ILM by Karin lasterõivastel. Mugavad, trikotaazist, puuvillasest ja linasest pusad, pluusid, kleidid koos armsa Miina kunstiga teevad pai ihule ja hingele.


Art by Miina kollektsioon pakub võimaluse disainida igal lapsel oma.
Valikus on 4 pilti.
Vali kas lendlev kleit ja pusa või pluus
Kas soovid lühikest või pikka varrukat?
Värvid roosa, valge ja hall.

 

Kellele? Pikkusele 98-152
Kus? Stuudio asub Viljandimaa loomemajanduskeskuses, aadressil Turu tn. 7
Facbook? Jah, Facebooki leht

 

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga