Anneli Akinde võlumaailm

Anneli Akinde võlumaailm

Kes on Anneli Akinde ja kuidas ta võlub?

Anneli töid on nii mõnigi meist märganud nii siin kui seal, internetis ja näitusesaalis. Need on silmajäävad ja omapärase käekirjaga. Nad on kohe nii omapärased, et sõna, mis neid kirjeldab paistab välja igas artiklis, mis interneti maastikul leidub – võlumaailm.

Tema käekiri on saanud inspiratsiooni jaapani kunstist ja haute couture-st ning oma võlupliiatsit on ta käes hoidnud juba pikalt. Anneliga on teinud koostööd nii Tallinn Dolls kui ka kosmeetika ja lõhnaküünalde tootja Joik, Viru keskus ja ka Magnum. Varasemalt on ta välja lasknud seeria oma piltidega poekotte ja pidevalt on võimalik osta tema töid ka Anneli Akinde facebooki lehelt.
Nüüd on puhumas uued tuuled ja on erakordne võimalus saada puudutatud võlukepiga ning ehtida oma väikesed tegelased selle kauni võlumaailmaga.

Vaadata ja tellida saab SIIT

 

 

17690822_10212557598042995_1352475191_n

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga