Kalamaja printsess kevad/suvi 2017

Kalamaja printsess kevad/suvi 2017

“Ilu, mis päästab maailma!”

Kalamaja printsess on Eesti oma 100% re-use lasteriiete bränd.
Kalamaja Printsess on täiesti tavaline printsess. Või noh… ta ei ela lossis. Ja ta ei viitsiks kunagi päev otsa ilusti istuda ning lehvitamist harjutada. Teenreid, kes tema eest poes käivad, pole tal muidugi ka. Oh ei, poes käib ta rõõmuga ise! Sest ta teab täpselt, mida ta sealt valib- selliseid õunu, mis on nagu maa-vanaema juurest ja porgandeid, mis maitsevadki nagu porgandid. Talupiima ja sinki, mida pole värvitud ning mune, mida munesid kanad, kes jalutavad õuel ringi. Niimoodi, tasahilju, päästab ta maailma. Sest olgem ausad- vahel võib ju küll mõõgaga vehkida ja lohedel päid maha raiuda, aga nii igapäevaselt maailma päästa läheb pisut tülikaks. Enamasti piisab pisikestest asjadest. Kalamaja Printsess- ilu päästab maailma.

Uues kollektsioonis leidub nii meremehe triipu kui ka mannavahu roosat. Täpselt see mida üks printsess oma igapäeva tegemistes vajab!

Ps! Kevadsuvine kollektsioon (valmistatud nagu alati kangajääkidest) jõudis nüüd ka Tallinna Kaubamajja ja on esmakordselt saadaval erinevates suurustes vahemikus 116-146.

Kalamaja printsessi Facebooki leht
Fotod Krõõt tarkmeel

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga