Vapustav Bebe Organic kevad/suvi 2017

Vapustav Bebe Organic kevad/suvi 2017

Kahe lapse ema Birgit Kadak, lõi lasteriiete brändi Bebe Organic aastal 2014, kui oli lõpetanud õpingud London College of Fasion-is. Brändis on on tasakaalus romantism ja mordernism oma parimas kvaliteedis.

Kevad/suve kollektsioon “Let them be little” 
Kollektsioonist leiab laia valiku riideid, nii erilisteks tähtpäevadeks kui ta igapäeva ellu. Materjalideks on kerged orgaanilise kangad ja pehme linane. Mustrid riietel on romantilised, milles leidub pisut nostalgiat. Koloriit on hele – valge, roosa, ookri kollane ja eri varjundites hall.
Riideid leidub kuni vanuseni 6 aastat.

Iga ese on tehtud käsitööna, pühendudes detailidele.

Riideid saab soetada Bebe Organic e-poest.
Bebe Organic Facebookis.

Fotod Katrina Tang
Stilist Kaidi Liiv

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga