Beebid ja Dadamora

Beebid ja Dadamora

Mis juhtub siis, kui disainer ootab tütart ja avastab, et Dadamora tootevalikus on ainult ühed bodid? Muidugi tuleb luua üks ideaalne unibody, mida kohe sünnitusmajas selga panna, lihtsad ja ümber beebipüksid  – sipukad, et ei peaks aega kulutama sokkide tagaajamisele. Ja muidugi hulk tuunikaid ning peapaelad!
Kõik Dadamora tooted on valmistatud kvaliteetsest puuvillasest kangast, mis on kas ÖKO-Tex või GOTS sertifikaadiga. Dadamora beebitooted on lõikelt pigem kitsad ja pikad, et ühte toodet saaks võimalikult pikalt kanda.
Kuid ka beebipoisse pole me unustanud, neile valmib peagi uus ja mõnus beebikomplekt! Lisaks on peagi tulemas ka beebikardigan ja bodykleit!
Vaat lisa : Dadamora

Fotograaf Jaana Süld

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga