Uus tulija- TUDU

Uus tulija- TUDU

Turule on jõudnud uus ööriiete bränd nimega TUDU. Saage tuttavaks!

TUDU on Eestimaine bränd, mis valmistab kodu- ning ööriideid lastele. Kollektsioonide läbivaks teemaks on käsitsi joonistatud pildid, mis laste meele rõõmsaks teevad.

TUDU esimene kollektsioon kannab nime Uhuu, kuhu on toodetele trükitud või tikitud käsitsi joonistatud öökull nimega Uhuu. Öökulliga kollektsioon on armas ning rõõmsameelne, kus on lisaks naturaalsele valgele värvile lisatud juurde ka lillasid ning siniseid värvitoone. Joonistused on kantud toodetele tikanditena või pesukindlas siiditrüki tehnikas, kasutades vaid ohutuid veebaasil värve. 

Kollektsiooni tootevalikust leiab beebidele bodysid, jumpsuite, kapuutsiga vannilinasid ning väikelastele pidžaamasid ja kapuutsiga pontšo stiilis vannilinasid.

Kõik tooted omavad Öko-Tex või GOTS sertifikaati. Lasterõivad ning nende materjal on valmistatud Eestis. Materjaliks on orgaaniline puuvillane või puuvillane trikotaaž. Rõivastel kasutatavad trukid on kõik niklivabad, mis ei ärrita laste nahka ning ei tekita allergiat.

Nii materjal kui ka lõiked on valitud suure hoolega, pidades silmas laste mugavust ning liikumisvabadust. Toodete disain on sobiv ning meelepärane väikelastele.

NB! Järgmisel nädalavahetusel leia TUDU messilt Interjöör2017

Kellele? Suurused 52-86.
Kust saab? Tellida saab e-poest ning käega katsuda Nona poes Telliskivis või Pisipere poes Kuressaares.
Miks? Sest sisimas iga laps sooviks seda.

Fotod Küll Rummel

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga