KÄT esitleb keskkonnasõbralikku minikollektsiooni CopyKÄT

KÄT esitleb keskkonnasõbralikku minikollektsiooni CopyKÄT

Kodumaine moemärk KÄT rõõmustab saabuva emadepäeva eel nii suuremaid kui ka väiksemaid moemaane, tulles välja nutikat nime kandva kollektsiooniga CopyKÄT.

„Vanemad on kõikidele lastele alati esimeseks eeskujuks ning emad on tavaliselt need, kes mõtlevad laste riietusele juba varakult, ning seda teeme ka meie,” ütleb KÄTi asutaja ja disainer Kätlin Kikkas. „Miks mitte suunata meie pisikesi juba aegsasti õigele teele ning aidata neil alates noorest east olla teadlikud sellest, mida nad kannavad.”

Nii ongi kõik CopyKÄTi tooted loodussõbralikust materjalist ning minimaalse tootmisjäljega. Kuna CopyKÄTi idee sai inspiratsiooni ennekõike lapsevanematest, siis ongi kollektsiooni unisex-T-särgid mõeldud nii emadele kui ka isadele ning laste T-särgid ja bodid sobivad nii poistele kui ka tüdrukutele. Täiskasvanutele mõeldud tooted on saadaval suurustes S ja M ning lastele vahemikes 3–6 kuud, 12–18 kuud ning 3–4 aastat.

Kindlasti väärib märkimist, et kõik CopyKÄTi tooted on valmistatud naturaalsest puuvillakangast, mis omab Earthpositive tunnustust ning mille saamiseks on vähendatud tootmise süsinikujalajälge ligi 90% võrra. Ehk siis, kui kopeerida, siis teha seda õigesti – stiilselt, nutikalt ja teadlikult.

CopyKÄTi tooted on saadaval moemärgi KÄT veebipoes aadressil https://kat.studio.

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga