Dadamora sügis/talv 2019

Dadamora sügis/talv 2019

Kuigi Dadamora lasterõivad pole just kõrgmood, on ettevõte oma aluseks võtnud moelooja Vivienne Westwoodi sõnad: „Buy less, choose well, make it last“. (Tõlge: osta vähem, vali hoolega ja hoia oma riideid, et need kestaks.) Dadamora on võtnud enda missiooniks toota riideid, mida lapsed ei tahaks ega peaks tihti vahetama. Riided, mis oleksid mitmekülgsed ja mida sobiks kanda erinevatel puhkudel. Dadamora 2019. aasta sügis-talvine kollektsioon püüab justnimelt seda teha. Nad on täiustanud, lisanud valikusse uusi suurusi ja Dada loomi. Kõige silmatorkavam muudatus on aga täiesti uus värv: „rust“ ehk roostekarva oranž. Sügisele kohaselt värskendab kollektsiooni veel oliiviroheline ja tagasituleku teeb tumehall. Paljud lõiked on läbinud uuenduskuuri ning vastavad paremini suurustele, eriti pullover ja chinod, mis on nüüd pikemad ehk lapsevanemate keeli pikaealisemad. Väike kasvuvaru tagab selle, et lapsed ei kasva oma riietest nii kiiresti välja.
Sügis-talvisesse kollektsiooni on lisatud täiesti uus tootekategooria: Teenage ehk teismelised, mis koosneb kahest suurusest 146/152 ja 158/164. Lisaks kõige suurematele lastele on aga mõeldud ka kõige pisematele, kellele pakutakse uue tootena beebikombet onesie. Kombe on valmistatud puuvillasest dressimaterjalist ja on seest mõnusalt pehme ning soe, seega sobib see suurepäraselt nii õuekombe all kandmiseks kui ka toas mängimiseks. Ja kui vahepeal on vaja kohvikusse või vanaema juurde sõita, pista lihtsalt beebi turvahälli ja mässi talle üks mõnus villatekk ümber. Nii ei ole muret, et tal autos palav – või autost tuppa joostes külm – hakkab. Ka Dada loomakollektsioon on täienenud – kõiki uusi tooteid kaunistavad nahkhiirekaelkirjakudinosauruse ja luige pildid.

Kõik Dadamora tooted on valmistatud orgaanilisest puuvillast, siiditrükitehnikas käsitsi trükitud ja Eestis õmmeldud. Ka  kangad on toodetud siin, mis on rõivabrändi puhul üsna tavapäratu.

Tule ja tutvu uue kollektsiooniga Dadamora Telliskivi esinduspoes! Kui see peaks aga sulle pisut kaugele jääma, oled alati oodatud  veebipoodi –  kõik tellimused saadetakse Eestisse ja Soome Smartpostiga tasuta, ilma igasuguste trikkide ja miinimumtellimusteta!

Tutvu uue kollektsiooniga siin – Dadamora veebipood

Fotograaf Katrina Tang

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga