Hilp ja lahedad beebibodid

Hilp ja lahedad beebibodid

Hilbu tooted peaksid inimestele pakkuma positiivseid elamusi. Sellest ka uusi tooteid välja mõeldes lähtutakse. Pusad ja t-särgid on valmistatud pehmest materjalist, et nende kandja tunneks ennast mugavalt. Kõik disainid on Hilbu enda omad ja tooted valmistatakse Eestis. Kõik tooted on samuti valmistatud Öko-tex 100 sertifikaadiga kangast. Mida see tähendab? See tähendab, et kangas ei puutu kokku ohtlike kemikaalidega. Seetõttu sobivad tooted hästi lastele, allergikutele ja tundliku nahaga inimestele. Lisaks klientidele on ohtlike kemikaalide eest kaitstud kanga tootjad, õmblejad, Hilbu töötajad ja ka loodus.

 

Hilbu bodid on ideaalsed roomamiseks, mängimiseks ja muud moodi hullamiseks. Bodide materjal on vastupidav ja peab vastu niikaua kui beebi sellest välja kasvab. Kuna Bodid hoiavad hästi sooja tuleks kuuma ilmaga beebit magama pannes vaadata, et tal palav ei hakkaks.
Bodidel on lisaks jalgade vahelistele trukkidele ka õlapealses trukid, seega pea läbi saamine ei tohiks probleem olla. Eriti tähtis on brändi jaoks veel, et kangas oleks nahasõbralik ja mugav. Seetõttu on Hilp valinud kanga hoolikalt (ökotex 100 sertifikaadiga kangas) ja testinud kõik tooted  läbi, sealjuures ka neid mitmeid kordi läbi pestud, et näha, kuidas tihe pesemine kanga kvaliteeti mõjutab.

Kust saab? Kodulehelt saab!

Kellele? Emmele, issile ja kõigile pudinatele

 

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga