TFW

TFW

Esimene lastemoodi hõlmav Tallinn Fashion Week on läbi ja galeriid brändidega on teie ees.
Fotograaf Kert Saarma

Mimi Disain – www.mimidisain.ee

Kollektsiooni läbivad pastelsed ja murtud hallika alatooniga värvid. Mustritest domineerivad triibud, tähed ja geomeetria. Kangaid iseloomustab õhulisus ja kergus andmaks edasi tõelist kevad- suvist emotsiooni, pakkudes liikumisvabadust ning rõõmu.

 

Dadamora – www.dadamora.com

Dadamorale omaselt mitmeotstarbeline, sooneutraalne ja valmistatud kõrgkvaliteetsest mahepuuvillast. Rõivaste värvilahendused on minimalistlikud ja skandinaaviapärased ning nii on värskes kollektsioonis esindatud näiteks pastelne roheline ja moodne vanaroosa, aga ka ookerkollane, punane ja khaki.

 

Bebe Organic – www.bebe-organic.com

Bebe Organic kevad/suvi 2018 kollektsiooni inspireeris loodus ning säästlik elustiil. Kollektsioon kutsub meenutama lapsepõlve päikselisi päevi. Kasutusel on kerge struktuuriga orgaanilised kangad, looduslik linane, romantiline ja kergelt nostalgiline London Liberty kangas ning delikaatne puuvillane pits.

 

Amiki – www.amikichildren.com

Amiki parimad palad ehk neli erinevat kollektsiooni, kus leidub nii siidist, puuvillast ja modaalist uneriideid, aga ka printsessilikult pikki öösärke ja armsaid pidžaamasid ning lastesõbralikult puuvillaseid, ent samal ajal härrasmehelikke pidžaamasid.

 

Vilve Unt – www.vilveunt.eu

Vilve loodud lasterõivaid iseloomustavad kiiksuga värvikombinatsioonid, kummutisahtlist leitud lõngakerad ning, nagu disainer ise ütleb, “igavad” mustrid. Tulemuseks on kudumikollektsioon, mis on tahtlikult ja teadlikult tavaline, ent samal ajal vimkadest tulvil ja üdini moodne.

 

klikkklakk – www.klikkklakk.eu

Kollektsiooni “City Jungle” iseloomustavad puhtad värvitoonid, mille koosmõjul detailidega võib tekkida midagi täiesti ootamatut. Rõivad on avarad, lihtsa joonega ning sobilikud kõikjale, kuhu lapse päev teda viib.

 

Kalamaja printsess – www.kalamajaprintsess.com

Kollektsioon sisaldab nii laste-, noorte-, kui ka täiskasvanute rõivaid, mängib Kalamaja kevadest inspireeritud värvigammaga – rõivastel kohtab tükikest asfalti ja veidi porilompe, killukest merd ja Kalamaja pargi õisi, Pikakari ranna liiva ningtakeaway kohvist inspireeritud toone.

 

 

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga