Bebe Organicu rustikaalne imedemaa

Bebe Organicu rustikaalne imedemaa

Lõhnav valge jasmiin ning metsik luuderohi. Rustikaalne aed ning aeg oleks justkui seisma jäänud…
Bebe Organic esitleb esmakordselt Tallinn Fashion Week raames oma kevad/suvi 2018 kollektsiooni.

Bebe Organic kevad/suvi 2018 kollektsiooni inspireeris loodus ning säästlik elustiil.
Kollektsioon kutsub meenutama lapsepõlve päikselisi päevi. Kasutusel on kerge struktuuriga orgaanilised kangad, looduslik linane, romantiline ja kergelt nostalgiline London Liberty kangas ning delikaatne puuvillane pits.

Hoole vabad ja maalähedased toonid koos nostalgilise lähenemisega säilitavad lapseea vabaduse ja graatsilisuse. Poeetiline ja romantiline kollektsioon elegantsete elementidega. Kollektsioon pakub laia valikut esemeid nii erilisteks sündmusteks, kui ka igapäevaseks eluks.

Kõik Bebe Organic rõivad on põhjalikult konstrueeritud. Bebe Organic on keskendunud igale disainipõhisele detailile, alates hoolikast kanga valikust kuni kõige turvalisemate nööpideni.

2014. aastal loodud Bebe Organic disainib ja turustab orgaanilistest ja naturaalsetest materjalidest valmistatud beebi- ja lasteriideid. Kollektsioonid on loodud teadlikule, kvaliteeti ja disaini hindavale tarbijale, kes otsib naturaalseid ja kvaliteetseid materjale. Rõivad toodetakse 0–6 aastastele. Aastas valmib kaks kollektsiooni, mida tutvustatakse oma klientidele juhtivatel lastemoe messidel Euroopas, Ameerikas ja Jaapanis. Bebe Organic lasteriideid müüakse kaubamajades, e-poodides ja butiikides ülemaailma kahekümnes riigis.

Kust saab? Bebe Organicu e-poest ja Tallinna Kaubamaja

Miks? Sest see on vahvalt suvine, orgaaniline ja naturaalne!

Millal? Kultuurikatlas, Tallinn Fashion Weekil 24. märts kl 17.30

 

Fotograaf Lilian Merila

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga