Orgaanilisest puuvillast voodipesu väikelastele

Orgaanilisest puuvillast voodipesu väikelastele

Kuidas tagada lapsele hea uni terveks ööks? Teadagi ei ole see alati kerge ülesanne lapsevanematele, kuna paljudel väikelastel on raske iseseisvalt magama jääda. Heale unele aitavad sageli kaasa kindlad magamamineku protseduurid nagu õhtune vanniskäik, õhtused mängud ja tegemised ning mugavad tudu- ja voodiriided.

Uni on üks olulisemaid tegureid väikelapse elus ning sellest tulenevalt tekkis ka Eesti lastebränd TUDU. Head und mõjutab sageli just see, millega magada. Kindlasti tuleb parem uni mugavates, kvaliteetsetes ning  naturaalsest materjalidest tudu- ning voodiriietes . Seetõttu on TUDU  ka oma uues 2018 kollektsioonis Väike Koaala välja tulnud uue tooterühmaga – laste voodipesu.

Väikelaste voodipesu on orgaanilisest puuvillast, millel on GOTS sertifikaat. Voodipesu on magades ülipehme, hingav ning mugav. Sellest tulenevalt sobib see hästi ka tundlikule nahale. Samuti on magades oluline, et keha ei hakkaks higistama ning materjalid oleksid hingavad. TUDU uus voodipesu haakub hästi uue kollektsiooniga „Väike Koaala“, kuna tuttav koaalapoeg on tikitud padjapüürile. Voodipesu disain on Skandinaaviapäraselt hele ning lihtne. Tekikoti ning padjapüüri kangas on naturaalne valge, millel on trükitud sädelevad hõbedased taevatähed. Aluslina on ühtlasest naturaalsest valgest kangast.

Väikelaste voodipesu põhimõõdud on: 100×120/40×50 ja 110×140/40×50, aluslina mõõdud on 90×150, mis on sobilikud võrevoodile.

TUDU peamiseks tooterühmaks on endilset lasteriided ning laste vannirätikud, voodiriided annavad aga kogu brändile lisaväärtust. Väikelaste voodiriided lisandusid kollektsiooni eesmärgiga tagada veelgi paremat und pisipõnnidele.

Kust saab? Tudu kodulehelt

Mis suuruses voodile? Ideaalsed tavamõõtu võrevoodile

Miks? Sest see lihtsalt on üliarmas!

Mis veel? Toodangust leiab veel lasteriideidvannirätikuid ja hommikumantleid.

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga