Happeak – lihtsuses peitub võlu

Happeak – lihtsuses peitub võlu

Happeak (hääldus: /hapiik/) on kogupere rõiva bränd, mille kõik tooted on algusest lõpuni valmistatud Leedus, mis tagab rõivaste lõike sobivuse Euroopa inimeste kehatüüpidega ja kõrge õmbluskvaliteedi. Nii kestavad Happeak vabaaja rõivad kauem võrreldes mõne alternatiivse Hiinas toodetud versiooniga. Happeak tootevalik uueneb pidevalt kooskõlas aastaaegadega ja on inspireeritud põhjamaisest minimalistlikest trendidest.

Happeak brändi loojateks on vahva abielupaar- Toma ja Gedas. Idee sündis soovist luua kvaliteetne kodumaine mugav rõivaste kollektsioon nii naistele, meestele kui ka lastele.

H1Happeak asutajad Gedas ja Toma

Tänaseks on Toma ja Gedas ka ise lapsevanemad vahvatele kaksikutele ning oma pere vajadustest lähtuval tehakse ka brändi tootearendust. Nii on valikus nii vahvaid kokkusobituvaid komplekte kogu perele, mugavate lõigetega kleite rasedatele, GOTS standardiga beebirõivaid ja mugavate lõigetega riideid eri vanuses lastele.

IMG_2699Bloggerid Mallukas & Costany Sparkles Happeak rõivastes

Eraldi tasuks välja tuua Happeak beebi kollektsiooni, mille puhul on tähelepanu keskpunktis pisikeste ilmakodanike õrn nahk. Kõik tooted on valmistatud GOTS standardile vastavast naturaalsest puuvillast ja disainis on järgitud mugavust, et vältida igasugust hõõrumise ohtu. Happeak beebi riided on armsate motiividega ja rahulikes toonides. Valikust leiab bodid, kostüümid, pluusid, püksid ja tekikesed.
H2'

Koduleht? Jah!  www.happeak.lt Tellimine Eestisse toimib ideaalselt!

Saab käega katsuda? Jah! Tallinnas LAV Organic Lifestyle kauplustes Foorumi ja Ülemiste keskuses

Miks? Sest me armastame on naabreid!

Üllatus? Jah! KÕIGILE LASTEMOOD.EE LUGEJATELE ON HAPPEAKIL ÜLLATUS AUGUSTI KUUKS! Nimelt on Happeakil augustis suur suvine soodusmüük ja kõik tooted on -20%. Kasutades koodi „LASTEMOOD“ saab veel lisaks kõigilt toodetelt (sh soodushinnaga tooted) -10% allahindlust. Kokku -30%!

Mis veel? Happeak kutsub kõiki osalema loosimises ja jäädvustama ilusaid suvehetki Happeak seltsis. Selleks, et võita kinkekaart tuleb sul teha üks vahva pilt, kus keegi sinu pere liikmetest kannab Happeak tooteid ja postitada see Facebooki või Instagrammi tag’ides ära Happeak’i @Happeak ja #Happeak
31. augustil kl 12.00 loosime kõigi fotode tag’ijate vahel ühele õnnelikule 50€ Happeak kinkekaardi. Võitja kuulutatakse välja Happeak Facebooki lehel.

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga