Mimi Disain beebidele

Mimi Disain beebidele

 

Eestit on tabanud rasedusbuum!
Beebiriiete inspiratsioon, kui sedasi võib öelda tuli, otsesest vajadusest. Nimelt üks osa Mimi Disainist on oma teise lapse ootel ja sünnitusmajast koju saabudes on vaja ju lapsele miskit selga panna. Seni on Mimi riided alganud suurusest 62, mis on keskmiselt 3 kuu vanustele mõeldud. Pandi pead kokku  ja mõeldi, millised tooted endale meeldiks ja sooviksime ning mida oleks mugav kasutada. Nii saigi siis alguse idee pakkuda oma klientidele kinkekomplekti võimalust. Esimesed asjad mida sa haiglas olles vajad on hõlmikbody, püksid, väike jumpsuit ning tekike ja paha ei teeks ka ilalapike. Ja kuna üldiselt on laste sünnipikkuseks umbkaudselt 50-55 cm siis imikute kollektsiooni suuruseks saigi 50 ja 56.
Kinkekomplektiks said asjad sellepärast, et kui inimesed lähevad esmakordselt sünnitama või katsikule siis ei pruugi nad teada, mida beebil vaja võiks minna seega aitaks Mimi Disain oma kogemustega. Eesti lastemoe bränd lihtsustaks sedasi esmakordselt vanemateks saavate inimeste või siis kinkijate valikut.

Kangastena on kasutuses pehmed ja naturaalsed kangaid. Valdavalt siis puuvillane veluur ja trikotaaž. Värvivalikuks neutraalsed hallid, beezid ja valged toonid.

Kust saab? Mimi Disain e-pood
Kellele? Beebidele suuruses 50 ja 56
Saab proovida? 
Jah, Raua 39, Tallinn

 

 

Comments (0)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga